About me

Maud van der Meulen

Op sociale media vind je me op Facebook, Twitter of Instagram. Mijn site is altijd gratis te gebruiken. In ieder geval ben ik blij om deze gelegenheid om te praten over het onderwerp van de vloer kussens aan iedereen, vooral mensen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

Vandaag wil ik u inzicht geven in de constructie van vloerkussens vanuit het oogpunt van een fabrikant en een koper. Om te beginnen, laten we eens kijken naar wat de vloer kussens we het over hebben zijn gemaakt van. Voor de toepassing van dit artikel zal ik gebruik maken van "plastic" als een term voor vloerkussens gemaakt van plastic. Kunststof vloerkussens zijn vervaardigd om lang mee te gaan en zijn gemaakt om te worden verkocht in dezelfde hoeveelheden als de hout- en metaalgebaseerde kussens waar we het tot nu toe over hebben gehad. Ze zijn hetzelfde soort materiaal, maar een beetje zachter, zodat ze niet zo zacht en kan worden gedragen helemaal door.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik echt van ze hou. In een paar dagen ga ik mijn eerste verdieping kussen review post.

Laten we beginnen met de eerste in deze serie. Het Maud vloerkussen is mijn absolute favoriet. Het is degene die ik draag het vaakst, en het is degene die ik steeds complimenten op. Ik heb gevraagd : "Wat raden jullie aan voor iemand die op zoek is naar een kussen?" (Je weet wel, het soort persoon die denkt "Het is niet de beste keuze voor mij" wanneer ze een kussen kopen, en niet "Ik geniet echt van het kussen en zou het aanraden") Nu, in alle eerlijkheid, ik denk dat dit een geweldig product. Ik denk dat het een zeer goed ontworpen product, en ik ben blij dat ik draag het zo vaak. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk niet echt graag het gevoel van het (en ik ben niet alleen).

In 2013 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv-zender TV2 over mijn favoriete meubels. En mijn antwoord was: 'Ik hou niet van vloerkussens!' Ik heb nooit de kans gehad om mijn ouders te vertellen waarom ik de kussens zo leuk vind en ik hield niet van de manier waarop ze ze maakten. Ik heb nog steeds geen idee wat ik toen tegen ze zei.

En het was vanwege dat interview dat ik een plotselinge openbaring had over kussens en over hoe ze de manier waarop mensen naar hun leefruimtes kijken beïnvloeden. Wanneer u een kussen in uw slaapkamer gebruiken, bent u niet echt iets anders doen dan elke andere persoon die het bed gebruikt. Een kussen is er alleen om je hoofd te ondersteunen, niet om je er mooi of comfortabel uit te laten zien. En een kussen kan behoorlijk vervelend zijn. Misschien denk je 'wat een mooi kussen!' als het kussen beweegt en je moet het constant corrigeren.

Mijn Ebook, dat heet, De beste vloerkussens waar je ooit naar hebt gelachen. is alleen beschikbaar in het Duits. Als je de Nederlandstalige wereld wilt helpen, haal het dan hier. Het ebook is vertaald in vele andere talen.

Ik wil het hebben over een kussen dat ik elke dag gebruik. Het is een klassieke. Het is van een beroemde Franse fabrikant. Ik gebruik het al meer dan 10 jaar elke dag. Mijn kussen, genaamd, La Crème de la Croix, is ook een geweldig product. Het is een kussen dat wordt geleverd in een verscheidenheid van vormen. De meest populaire, de Crème, is een zeer zacht, mollig en rond kussen. Het is zacht genoeg om op te slapen met een kussen, en zacht genoeg om op een kussen ook. Het is ook verkrijgbaar in een groter formaat. Dit bericht is ook een gastpost van mij, Maud Van der Meulen. Ik wil graag zeggen een grote dank aan mijn lezers die me hebben geholpen verspreiden het woord en die hebben gedeeld deze blog post met hun vrienden en familie.