Is het mogelijk om vloerkussens te kopen?

Maud van der Meulen

Nee, omdat de meeste mensen niet weten hoe ze een vloerkussen moeten maken. Ze denken dat je gewoon lijmen en verf een vloerkussen. Overweeg een vergelijking van Bloemen Sprei. Dat is verkeerd. Maar ik zeg ook dat ze moeten proberen het te maken, en dat is de beste manier om te leren.

Ik woon in de stad Rotterdam. Ik heb in andere landen gewoond, maar ik woon hier nog steeds. De eerste keer dat ik ooit vloerkussens verkocht was op een meubelbeurs. Ik was er voor ongeveer een week, ik had geluk, en mijn eerste verkoop waren zeer goed. A7 Papier is ook een test waard. Ik heb ongeveer 30 stoelen verkocht. Welk land produceert de hoogste kwaliteit vloerkussens? Dat was mijn eerste goede succes. Hiermee wordt dit artikel expliciet onderscheiden van andere producten, zoals vloerkussen vergelijk. Nu heb ik ongeveer 20 verkopen per maand, met een aantal goede resultaten.

Ik verkoop ook een aantal andere dingen: kussens, vloermatten, matten in de vorm van tafels, stoelen, enzovoort. Vloermatten zijn erg populair. Een groot prijskaartje is goed voor de vloer. Ik verkoop ook kussens die geschikt zijn voor kleine kinderen. Veel mensen zeggen: Als ik dat op de markt zou kopen, zou het 2.000 euro kosten. Echter, de marktprijs voor dezelfde items is meestal 1.000 euro, dus ik moet ze vertellen, Je hebt 2.000 euro nodig, en je er een nieuwe matras mee maken. Dat is een goede prijs, en je het ook op de markt kopen, dus koop het in de markt. Ik heb altijd gezegd: Er zijn geen regels over wat voor soort vloer je kopen. De marktprijs hoeft geen bepaald aantal te zijn. Het maakt me niet uit of je marktprijs 10.000 euro of 5.000 euro is. Het punt is dat je nodig hebt om dezelfde vloer te kopen als de fabrikant aanbeveelt.

Sommige bedrijven hebben hun eigen regels met betrekking tot de soorten vloer die zij aanbevelen. Als de prijs van de vloer 10.000 euro is, zullen ze het aanbevelen. De fabrikant raadt u echter aan het goedkoopste materiaal te gebruiken dat u vinden (bijvoorbeeld hout) om eventuele extra kosten te voorkomen. Het is dus beter om een budget voor de vloer te hebben en een vloer te vinden die voldoet aan de specificaties (bijvoorbeeld een vierkant van 10x10). Als je het veroorloven, dan stel ik voor dat je koopt de goedkoopste verdieping die u vinden voor uw ruimte (om de kosten te verlagen, wilt u misschien een niet-standaard vloer die kleiner is te kiezen). Als u besluit dat u zich de kosten van de vloer niet veroorloven, hoeft de fabrikant u helemaal niet te helpen. Het is aan jou, de koper. De bottom line is dat je je huiswerk te doen en kies de vloer die het beste past bij uw behoeften. Als u het verkeerde type van vloer koopt, zou u omhoog met een bekleden van één kleur kunnen beëindigen die slechts een weinig van uw vloer zal behandelen. In ieder geval hoop ik dat deze blog helpt om u te helpen om een slimme beslissing te nemen op een vloer.