Moet ik vloerkussens kopen?

Maud van der Meulen

Ja, als u een hoogwaardig product wilt krijgen. Bijvoorbeeld, ik zou deze matras aanraden, maar ik zal deze niet aanraden:

Het is niet een goede matras, en ik kan het niet aanraden. Ik denk dat de prijs is zeer laag, en het is niet zo goed als een van mijn favoriete matrassen. Dus wat is het probleem? Is het de stof? Vraag maar aan mijn moeder. Ze woont bij mij in Nederland en heeft drie van deze matrassen gekocht. Ik was in staat om u te vertellen over de stof: Het materiaal is een wol-gebaseerde materiaal (ik ben niet zeker of het een 100% wol-gebaseerde, maar het is erg zacht en mooi), het is een beetje dik en een beetje dik, maar het is een zeer mooie stof. De prijs is ook erg goed, en je je maat en stijl van kussen kiezen als je wilt. Ik denk dat het een zeer comfortabele, warme en stijlvolle matras. Wat is uw mening over deze matras?

Maud van der Meulen: Ik vind het geweldig. Ik woon in Nederland en ik heb een zeer regelmatig gebruik van matrassen (2-3 nachten op rij), dus ik heb heel goede ervaring. Ik denk dat ik het opnieuw zal kiezen!

Nanette: Mijn vraag is: Wat moet ik zoeken in een matras?

Maud: Deze vraag is zeer subjectief. Wat werkt voor u kan niet werken voor anderen. Als ik geen grote fan ben van een bepaald materiaal kan ik je geen "hard en snel" antwoord geven, omdat dit kan afhangen van hoe je lichaam reageert op een bepaald materiaal. Ook Badjas Sauna Hammam zal een poging zijn. Als je pijn in je knieën hebt, bijvoorbeeld, zullen je knieën anders reageren op een hard materiaal dan een zacht materiaal. Het type matras kan ook een enorm verschil maken. Ik ben op zoek naar de meest comfortabele matras te gebruiken op een dagelijkse basis.

Q: In dit bericht vermeld je ook dat je een "ontwerper" maar niet een "minnaar". In tegenstelling tot Auto Matras is het dus merkbaar effectiever. Wat betekent dit? A: Ik ben een ontwerper. En dit onderscheidt dit product van andere producten zoals vloerkussen. Ik heb een interesse in meubels, maar het is mijn liefde voor het product dat maakt me gepassioneerd over de producten. Mijn passie voor het product heeft mij ertoe gebracht om meubelontwerper te worden.